Beneficiile Ganodermei împotriva Artritei


În acest articol descoperim de ce aportul constant de Ganoderma poate oferi beneficii enorme. Beneficiile Ganodermei împotriva artritei sunt legate de proprietățile analgezice, antiinflamatorii și antioxidante ale ciupercii.





Beneficiile Ganodermei împotriva artritei sunt legate de compoziția ciupercii și de acțiunea sa adaptogenică inteligentă.
Artrita nu este o boală recent descoperită. Paleontologii au descoperit această boală și în oasele dinozaurilor.
Aceasta este, din păcate, o boală foarte răspândită și odată cu îmbătrânirea populației este destinată să crească tot mai mult.
Există tipuri diferite de artrită, dar în acest articol amintim una dintre formele cele mai răspândite.

     

Spirulina Si Ganoderma 60Cpr DACIA PLANT

32,70 lei Comanda Acum

Osteoartrita
Osteoartrita este o boală degenerativă care duce la deteriorarea progresivă a cartilajului elastic dur, care protejeaza extremitățile osoase.
Atunci când cartilajul se uzează, adesea provoacă durere și umflături în zonele vecine: mușchi, tendoane și ligamente.
Aceste țesuturi trebuie deci să lucreze în moduri în care nu sunt obișnuite ca să compenseze cartilajul uzat.
Dacă cartilajul continuă să se rupă, extremitățile oaselor pot efectiv să înceapă să se frece unele de altele și astfel contribuie la durere, umflare și inflamare.



Care sunt câteva dintre semnalele de pericol și simptomele?
Simptomele osteoartritei de obicei se dezvoltă foarte lent pe o perioadă de mai mulți ani. La început se simte o ușoară rigiditate, puțină durere, dar nu inflamare, dar cu trecerea timpului ușoarele ''sâcâieli'' se transformă într-o adevărată și proprie inflamație.
Se poate simți o frecare sau un zgomot strident și acesta ar putea fi un semnal de uzură al cartilajului.
Se pot observa umflături în jurul zonei afectate.

Pret: 108,50 Lei reducere la 86,80 Lei
Cumpara Acum

Ce cauzeaza Osteoartrita?
Nu se știe cert ce provoacă această boală, dar mulți cercetători cred că ereditatea, greutatea corporală excesivă, leziuni articulare sau alte tipuri de artrite pot fi factori care contribuie la dezvoltarea Osteoartritei.

Ce se poate face?


Prima linie de tratament pentru osteoartrită cuprinde, de obicei, paracetamol(care ajută în caz de durere, dar nu are nici un efect antiiflamator) sau medicamente antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi ibuprofen.
În cazul durerilor puternice steroizii antiinflamatori cum ar fi cortizon și corticosteroizi pot fi injectați în interiorul articulațiilor pentru a oferi un ajutor imediat.
Pot exista anumite dezavantaje la tratamentele menționate mai sus.
O supradoză sau o utilizare îndelungată de paracetamol pot cauza probleme ficatului.
Există probe că aspirina și medicamentele nesteroidiene antiinflamatoare sunt absorbite în articulațiile distruse.
Astfel se pot crea leziuni la articulații dezactivând enzimele care ajută la generarea condroitinei(o componentă a cartilajului) limitând astfel corpul sa repare și să mențină
cartilajul său.
Steroizii aniinflamatori pot cauza în celule o producție de condroitină cu o rată de 5 ori inferioară nivelurilor normale, generând o ulterioară slăbire a cartilajului.
Steroizii pot elimina, de asemenea, mineralele din măduvă cauzând slăbirea oaselor care slăbește ulterior articulația.

GANODERMA LUCIDUM, VRAC 500G | AQUANANO
             150.00 Lei  Comanda Acum


Care sunt beneficiile Ganodermei împotriva Artritei?


Proprietățile analgezice, antiinflamatoare și antioxidante ale Ganodermei pot fi foarte utile în combaterea tuturor formelor de Artrită, încluzând Osteoartrita.
În special, în ceea ce privește durerea, există dovezi științifice care demonstrează efectul Ganodermei în reducerea durerii. Beneficiile Ganodermei împotriva artritei sunt, prin urmare, toate legate de proprietățile sale analgezice. Componentele antidurere ale Ganodermei lucidum sunt în mod particular acizii ganoderici A, B, G si H.
De asemenea, adenozina și germaniul organic, componente ale Ganodermei, au o acțiune analgezică, antidurere și de relaxare a musculaturii.
Triterpenii conținuți în Ganoderma au o acțiune oxigenantă și antiinflamtoare. Beneficiile Ganodermei împotriva Artritei sunt cunoscute și variate.

41,65 lei  Comanda Acum

Alți integratori importanți
Există mulți nutrienți utili împotriva Osteoartritei: vitamina C datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatoare; vitaminele A, B, B6 și E pot, de asemenea, da o contribuție importantă.
Alte componente care pot ajuta sunt: borul care ajută la menținerea sănătății oaselor ajutându-le să absoarbe calciu, zincul stimulează creșterea oaselor și funcția imunitară, vitamina D ajută la construcția oaselor, cuprul contribuie la întărirea țesutului conjuctiv, seleniul este un puternic antioxidant.
Toate beneficiile Ganodermei împotriva Artritei fac posibilă evitarea consumării tuturor acestor integratori. Este suficientă doar consumarea Ganodermei.



Exerciții
Aceste exerciții pot ajuta foarte mult împotriva Osteoartritei. Nu numai că te ajută la menținerea unei greutăți normale pentru a nu suprasolicita articulațiile ci și la întărirea țesuturilor din jur.
Te ajută la reducerea durerii menținând articulațiile flexibile și ajutând la prevenirea deformării articulare.
Trebuie să faci regulat activități care să nu forțeze articulațiile, ci întăresc țesutul conectiv. Activități de tipul mersul pe bicicletă, plimbare, înot și yoga sunt recomandate.
Cald și frig: căldura ajută la scăderea durerii și stimulează circulația prin relaxarea mușchilor. Frigul amorțește durerea datorită constricției vaselor sanguine și blochează implusurile nervoase. De asemenea, ajută la reducerea umflăturii.
Fiți atenți să nu puneți gheața în contact direct cu pielea.
Ganoderma Pulbere Ecologica/ Bio 50g

      21,90 lei             Cumpara Acum 


Faceti click pe linkul de mai jos si gasiti toate produsele pe baza de GANODERMA


 

Sună Acum la acest număr de telefon 0720068592 şi  Comandă 

Sau poţi comanda la această adresă de e-mail italromtimis@gmail.com


                SAU COMANDA AICI

                                 Magazin on-line


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Beneficiile Ganodermei în cazul Diabetului

Beneficiile Ganodermei asupra Diabet ului sunt legate de unele dintre anumite compo n entele sale care scad glicemia. În esență benefi...